Informații utile

Întrebări frecvente

În ce condiții poate fi utilă consultanța dermato-venerologică online?

Consultanța dermato-venerologică online este utilă pentru orice persoană ce își dorește acces rapid la informații medicale din aria Dermatologiei și a Venerologiei, oferite de experți în aceste domenii. Întrebările dumneavoastră pot varia de la simple sfaturi privind îngrijirea tenului pȃnă la oferirea unor detalii suplimentare privind o posibilă afecțiune cronică sau pȃnă la a afla o a doua opinie medicală. Consultanța online reprezintă de asemenea o modalitate excelentă de a primi sfaturi în cazul în care afecțiunea dumneavoastră debutează în momentul în care nu puteți ajunge rapid la un cabinet medical, precum în vacanță sau în călătorii de afaceri. 

Trimiterea de fotografii este suficientă pentru obținerea unui răspuns?

Da, componentul vizual asociat Dermato-Venerologiei oferă posibilitatea stabilirii unui diagnostic de către specialiștii cu experiență în domeniu în majoritatea cazurilor. Trimiterea de fotografii, alături de detalierea istoricului afecțiunii dumneavoastră, ne va permite efectuarea unor analize complexe a cazului și oferirea unor recomandări.

Consultanța dermato-venerologică online poate înlocui consultul medical de specialitate?

Nu, consultanța dermato-venerologică online nu poate înlocui consultul medical de specialitate, realizat în persoană și nu poate substitui diagnosticul stabilit pe baza investigațiilor medicale. Consultanța dermato-venerologică online are scop informativ și vă poate oferi recomandări generale. De asemenea, consultanța dermato-venerologică online nu poate fi utilizată în cazurile de urgență medicală.

Voi primi recomandări de medicamente prin serviciul de consultanță online?

Conform legislației în vigoare, medicamentele ce se eliberează pe bază prescripție medicală se pot obține doar în urma unui consult medical de specialitate realizat în persoană. Serviciul nostru de consultanță dermato-venerologică online vă oferă recomandări generale, preparate ce se eliberează fără prescripție medicală și de asemenea vă poate orienta către pașii ulterior de urmat. 

Cum funcționează serviciul de consultanța dermato-venerologică online?

Serviciul de consultanță dermato-venerologică online cuprinde două modalități de interacțiune cu medicii Info-Derm. Puteți alege varianta online pe care o preferați: fie prin simpla încărcare a unor fotografii ce relevă afecțiunea dumneavoastră, alături de detalii privind istoricul bolii, fie prin asocierea unei programări pentru o conferință video online.

Cum primesc răspunsul la solicitarea mea?

Răspunsul solicitării dumneavoastră, indiferent de varianta aleasă, va fi trimis prin e-mail sub formă de raport de consultanță medicală online în format pdf la adresa de e-mail furnizată. În cazul primei variante de consultanță online, ne angajăm să vă răspundem în cursul zilei respective pentru mesajele trimise pȃnă la ora 20:00, în timp ce conferințele online pot fi programate de luni pȃnă vineri, în intervalul 16:00 - 20:00. Vă puteți alege singur din aplicația "Calendar" atașată site-ului ziua și ora convenabilă, iar ulterior veți primi prin e-mail link-ul de conectare aferent conferinței Zoom. Recomandăm asocierea de fotografii serviciului de consultanță prin conferință video, ce vor fi trimise în momentul efectuării programării, pentru o analiza de detaliu a leziunilor dumneavoastră. După încheierea conferinței, veți primi de asemenea raportul de consultanță medicală în format pdf.

Pot trimite întrebări suplimentare?

Medicii echipei Info-Derm se angajează să răspundă unui număr nelimitat de întrebări asociate serviciului de consultanță online prin trimitere de fotografii. Însă, odată trimisă cererea, nu pot fi adăugate întrebări suplimentare. Vă rugăm să ne precizați toate întrebările pe care le aveți în momentul trimiterii solicitării dumneavoastră. Pentru serviciul de consultanță video online, timpul alocat este de 15 minute (plus 5 minute alocate procesului electronic de logare, pentru a nu vă diminua durata teleconferinței în cazul unor dificultăți tehnice), în care medicii Info-Derm vă vor putea răspunde la orice întrebare ați avea.

Serviciul de consultanță dermato-venerologică online este contra cost?

Da, serviciile de consultanță dermato-venerologică online oferite de Info-Derm sunt realizate contra cost. Medicii echipei vă vor furniza un raport complet, ce va conține atȃt detalii privind afecțiunea dumneavoastră, cȃt și particularități ale cazului, dar și recomandări generale și privind pașii ce necesită a fi efectuați.

Costul consultanței pe bază de fotografii este de 70 RON/solicitare, iar cel al consultanței video online este de 110 RON/teleconferință. Platforma utilizată pentru efectuarea plății este Stripe. com, platformă securizată, utilizată pe scară largă la nivel internațional.

Ce se întȃmplă cu datele mele personale?

Medicii echipei Info-Derm sunt singurele persoane ce vor avea acces la informațiile personale furnizate de către dumneavoastră. Platforma utilizată este Google Cloud, iar datele vor fi trimise și stocate prin e-mail și/sau Drive asociat aplicațiilor Google. Datele dumneavoastră vor fi stocate cu scopul de a putea beneficia de controale ulterioare detaliate, ce conțin istoricul afecțiunii dumneavoastră. Ne puteți oricȃnd solicita ștergerea datelor dumneavoastră personale prin e-mail la infoderm.contact@gmail.com sau prin aplicația Chat. Cu toate acestea, internetul este un element greu de controlat, Info-Derm nu își asumă responsabilitatea pentru eventuale situații neprevăzute.

  • Facebook
  • Instagram

București, Romȃnia

© Copyright 2020. Toate drepturile rezervate.